Warning: Creating default object from empty value in /var/www/myproxy.dk/public_html/nordstaterne.dk/wp-content/themes/drawar/functions/admin-hooks.php on line 160

Tag til fodbold i London

FodboldfotoEr man blevet lidt træt af Superligaen, kan en fodboldkamp i London måske være lige præcis det, man har brug for. London ligger ikke langt væk fra Danmark, men alligevel er det en kæmpe oplevelse, at se hvordan de spiller fodbold i England.

Flybilletterne bliver billigere og billigere, og man skal efterhånden ikke hive ret mange penge ud af budgettet, for at få set en fed fodboldkamp i London. Alle rigtige fodbold entusiaster har både en yndlingsklub i Danmark og en yndlingsklub i England – Og det er stensikkert billigere at tage et fly til London, end du lige går og tror.

Ved flere rejsebureauer har de endda dertil indrettede rejser, til folk der specifikt søger en fodboldrejse, hvor man udover flybilletten selvfølgelig skal have en billet til fodboldkampen, og for de flestes vedkommende også en enkelt overnatning – Nogen vælger nemlig at tage frem og tilbage på samme dag. Det kan sagtens lade sig gøre!

Alt det andet

Udover en lækker fodboldkamp kan man samtidig besøge en af Londons populære pubs, eller besøge nogle af de andre mange spændende ting, som London har at byde på – Museer, parker osv.

Selvom man ikke går super meget op i fodbold kan man sagtens tage med sine venner på en fodboldtur til London. En fodboldkamp i et “fremmed” land vil altid være en oplevelse, selvom du måske ikke synes at en kamp mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB er super spændende.

Der er et hav af berømte klubber i London, så du kan både få glæden af, at se Arsenal FC, Chelseas FC, Tottenham Hotspur FC m.fl.

Tags: , , , ,