Warning: Creating default object from empty value in /var/www/myproxy.dk/public_html/nordstaterne.dk/wp-content/themes/drawar/functions/admin-hooks.php on line 160

Luksusferie i Dubai

Tag på en vinterferie til DubaiEr du allerede træt af mørket, der er på vej ind over Danmark. Så check ind på et lækkert Dubai hotel til vinter og nyd alle de glæder, som byen kan byde på.

For Dubai har lidt af det hele. Her finder du sol og temperaturer i omegnen af 25 grader om vinteren. Og der er masser af strande og lækkert badevand.

Så en mulighed er at vælge et strandhotel, hvor du oftest har privat strand. Det kan du så kombinere med de lækre poolanlæg, som hoteller har – og så har du den perfekte badeferie.

Mere end bare strand

Men Dubai er meget mere end strand, så hvis du ikke rejser dig fra liggestolen i løbet af din ferie, går du glip af en hel masse.

Er du mere til seværdigheder, shopping og god mad, så kunne et hotel i Downtown Dubai være en mulighed.

Her ligger f.eks. verdens højeste bygning Burj Khalifa, der med sine 828 meter rager godt op over hele Dubai. Udsigten fra platformen på 124. etage er fantastisk.

I Downtown Dubai ligger også Dubai Mall, der har 1200 butikker at gøre godt med – og derved er verdens største shopping center. Her vil du helt sikkert have mulighed for at få dit Visa-kort til at gløde.

Heldigvis er Dubai ikke kun rekordernes by. Bevæger du dig over på den anden side af Dubai Creek, så finder du et Dubai, der ikke har ændret sig i nævneværdig grad de sidste 30 år. Her er spændende basarer fyldt med alt fra krydderier til guld.

Så Dubai er det perfekte rejsemål om vinteren – lige gyldigt om du er til badeferie eller storbyferie (eller en kombination af de to ting).

Tags: , , , , ,