Warning: Creating default object from empty value in /var/www/myproxy.dk/public_html/nordstaterne.dk/wp-content/themes/drawar/functions/admin-hooks.php on line 160

Fodbold og seværdigheder i Barcelona

Storbyen der aldrig soverTager du på storbyferie i Barcelona, vil du ikke kun have mulighed for at lave alle de klassiske ting man gør på en storbyferie – I Barcelona er det nemlig også muligt at se fx store fodboldkampe.

I princippet er Barcelona jo ikke hovedstaden i Spanien, men alligevel er der så mange punkter, hvor Barcelona bare er en så meget federe by at holde ferie i, end Spaniens egentlige hovedstad, Madrid.

Udover at kunne nyde en fed fodboldkamp, har Barcelona, som sagt, også alle de klassiske ting at byde på. Så uanset om du er til interessante museer, fede shoppingmuligheder eller lækker mad, kan du altså få det i denne by.

Storbyferie og charterferie kombi

En ærgerlig ting ved rigtigt mange storbyer er, at de ofte ligger midt inde i landet (som fx. Paris og Berlin). Dette er ikke tilfældet med Barcelona, og du vil derfor have mulighed for at kombinere en storbyferie med en charterferie. Hvis du vælger et hotel tæt på vandet, vil du altså, udover alle de lækre ting en normal storby byder på, også have vandet tæt på. Dette er bestemt en god ting, som Barcelona har, frem for andre storbyer, hvis man har børn med på ferien. Børn kan hurtigt blive trætte af museer og at vandre rundt i forskellige butikker, for at mor og far kan shoppe løs.

Barcelona er ikke den storby, der ligger tættest på Danmark, men til gengæld vil du også komme et stykke længere syd på, og du vil derfor også kunne mærke, at der er lidt større temperaturforskel.

Tags: , , , ,