Warning: Creating default object from empty value in /var/www/myproxy.dk/public_html/nordstaterne.dk/wp-content/themes/drawar/functions/admin-hooks.php on line 160

Find afbudsrejser hos et dansk rejsebureau

Rejs udNår sommeren står for døren, så kan det være utroligt irriterende, ikke at have flybilletterne klar til dine fortjente 14 dage i sydens sol. Er du en af de uheldige, som må tilbringe sommeren herhjemme i det kolde nord, så kan det være en god ide at læse med her. For der er nemlig stadig en mulighed for, at du kan komme ned til sydens palmer. Det handler bare om at kigge efter afbudsrejser. Har du fri, som mange alligevel har i sommerferien, og har du mulighed for at pakke en kuffert og tage afsted i løbet af 24-48 timer, så kan der være mange penge at spare på en god sommerferie.

Skoleferie er lig med dyrere priser

Priserne er selvfølgelig skruet lidt op, når vi snakker afgange i skolernes sommerferie. Det gælder både normale rejser og afbudsrejser. Udenfor sæsonen kan du godt finde priser på helt ned til 999 kroner for en uge til sydens sol hos et dansk rejsebureau. Men det er sjældent, man kan finde så skarpe priser, når det er i selve sommerferien. Dermed ikke sagt, at man ikke stadig kan finde pæne tilbud, når det er i ferien. For det kan du virkelig. Dog skal du bare være hurtig på aftrækkeren, da det efterhånden er blevet ret så populært at kigge efter afbudsrejser, fordi man kan spare så mange penge på det. Så der er mange om buddet. Men sørger du bare for at kigge dagligt efter nye afbudsrejser, så burde du have en god chance for at finde en god afgang til både dig selv og familien.

Selvfølgelig er det eneste minus så bare, at du ikke helt selv kommer til at bestemme, hvor turen går til. Drømmer du om at komme til Mallorca, så er det jo ikke så fedt, hvis der kun er afbudsrejser til Tyrkiet. Men så må man jo springe ud i det, og Tyrkiet har så bare en hel masse andre ting at kunne byde på. Så det er lidt et lotteri med, hvilke afbudsrejser der bliver tilbudt. Men kig hos et dansk rejsebureau, og se om du ikke kan finde en afgang, der passer perfekt til dig.